Kantoortuin

Maak van de kantoortuin in uw zorginstelling een heerlijke plek om op te knappen

Breng met een kantoortuin van Liemers Hendriks Groenvoorziening de weldadige effecten van de natuur in uw zorginstelling. Een kantoortuin past perfect bij het nieuwe werken en nieuwe gezondheidszorg. Laat uw medewerkers en cliënten kiezen waar zij het prettigst voelen om te werken en verblijven. Een tuin in of buiten uw zorginstelling kan door onze hoveniers en civiele technici volledig ingericht worden.

Ontdek de mogelijkheden van een kantoortuin

Gebruik de onbenutte ruimte van het platte dak van uw zorginstelling of bijbehorende parkeergarage voor een daktuin waar op mooie dagen gewerkt en ontspannen kan worden. Liemers Hendriks Groenvoorziening kleedt een kantoortuin aan met vlonders, bloembakken, prairieborders gevuld met bloembollen, diverse vaste planten en siergrassen. Als u wilt maken wij de kantoortuin onderhoudsarm en als u wilt nemen we het onderhoud geheel van u over. Met de juiste beplanting en tuinmeubelen wordt de kantoortuin van uw zorginstelling een heerlijke plek om in op te knappen.

Diensten voor uw kantoortuin

Liemers Hendriks Groenvoorziening faciliteert u met tuinadvies over kantoortuinen, maar verzorgt ook het tuinontwerp, de tuinaanleg, civiele techniek en het tuinonderhoud van kantoortuinen voor zorginstellingen. Onze tuinarchitecten houden rekening met de begaanbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van uw kantoortuin. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de tuin ook bij uw zorginstelling, omgeving en uitstraling past. Met uw input maken we een kantoortuin waarin alles klopt en waar medewerkers en cliënten zich goed zullen voelen. Wilt u meer weten over een kantoortuin voor zorginstellingen? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op