Vijveronderhoud

Ervaar de zekerheid en rust van een vastgesteld tijdschema en prijs voor vijveronderhoud bij uw zorginstelling.

Zorgeloos genieten van een mooie vijver

Met vijveronderhoud voor zorginstellingen van Liemers Hendriks Groenvoorziening genieten uw patiënten, cliënten en medewerkers van een mooi onderhouden vijver. Een vijver in een tuin brengt leven in de brouwerij en zorgt voor ontspanning in drukke tijden.

Vijveronderhoud voor zorginstellingen

Vijvers zijn er in vele soorten en maten. Toch is er één ding die alle vijvers overeenkomstig hebben: ze hebben het hele jaar door onderhoud nodig. En dat is precies wat we u bij Liemers Hendriks Groenvoorziening kunnen bieden. We zorgen voor:

  • een fraai ogende vijver;
  • een goede waterkwaliteit;
  • en optimale leefomstandigheden waterplanten en dieren.

Het onderhoud van een vijver verschilt per seizoen. Zo is het in de herfst belangrijk om bladeren uit de vijver te houden, terwijl het in het voorjaar de zuurstofplanten extra aandacht nodig hebben. Wij hebben vijverspecialisten in dienst, die u met raad en daad bij kunnen staan.

Kies een beheersplan dat bij u past

Liemers Hendriks Groenvoorziening voert vijveronderhoud uit aan de hand van een bestekplan, beheersplan of onderhoudsovereenkomst. Zo kunt u kiezen voor een onderhoudsovereenkomst voor één of meerdere jaren. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar vijveronderhoud in de tuinen van uw zorginstelling.

Meer informatie over vijveronderhoud voor zorginstellingen

Wilt u meer informatie over vijveronderhoud voor zorginstellingen? Neem dan contact op met onze vijverspecialisten. Liemers Hendriks Groenvoorzieningen kan u ook ondersteunen bij gazononderhoud, snoeien, tuin bemesting en seizoensonderhoud.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op