Snoeien tuinen zorginstellingen

Perfectioneer met snoeien van tuinen het beeld van uw zorginstelling.

Het snoeien in tuinen van uw zorginstelling versnelt de groei van bomen, struiken en planten. Daarnaast draagt snoeien ook bij aan het beeld dat u als zorginstelling wilt uitstralen. Bijvoorbeeld door hagen of bomen in een fraaie vorm te snoeien.

Liemers Hendriks heeft verstand van tuinen snoeien

Bij Liemers Hendriks Groenvoorziening hebben we verstand van snoeien. We weten precies in welke periodes de beplanting in tuinen van uw zorginstelling toe is aan een snoeibeurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snoeien van sierlijke planten zoals Lavendel, Taxus, Laurier, Skimmia en Oleander.

Oog voor detail

De hoveniers van Liemers Hendriks hebben oog voor detail. Uw beplanting ligt er daardoor altijd op en top bij. We nemen u het snoei onderhoud van uw tuinen graag uit handen zodat u zich bezig kunt houden met andere taken.

Kies een beheersplan dat bij u past

Wij voeren snoei werkzaamheden uit aan de hand van een bestekplan, beheersplan of onderhoudscontract. Zo kunt een onderhoudscontact afsluiten voor één of meerdere jaren. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van tuinen bij uw zorginstelling. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een vastgesteld tijdschema en prijs.

Naast het snoeien van beplanting bij tuinen van zorginstellingen, ontzorgen de hoveniers van Liemers Hendriks ook gemeenten en bedrijven bij het snoeien van laanbomen en prairie borders.

Wilt u meer weten over het snoeien van woningbouwcoöperatie tuinen?

Laat het snoeien van tuinen bij zorginstellingen over aan Liemers Hendriks Groenvoorziening en u hoeft alleen nog maar te genieten van het resultaat. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op