Seizoensonderhoud tuinen zorginstellingen

Het hele jaar door plezier van de tuin bij uw zorginstelling met goed seizoensonderhoud

Liemers Hendriks Groenvoorziening biedt seizoensonderhoud van tuinen bij zorginstellingen. Een tuin heeft gedurende het hele jaar onderhoud nodig om mooi en gezond te blijven. Laat het bewerkelijke seizoensonderhoud over aan de tuinspecialisten van Liemers Hendriks Hoveniers zodat uw patiënten, cliënten en medewerkers kunnen genieten van een mooi verzorgde en gezonde tuin.

Seizoensonderhoud voor zorginstellingen

Liemers Hendriks Groenvoorziening biedt seizoensonderhoud aan voor de periodes voorjaar, zomer en najaar. Per seizoen verschillen de onderhoudswerkzaamheden. In het voorjaar en najaar houden onze hoveniers zich bezig met snoeien, grondbewerking en bemesten. In de zomer gaat het onderhoud door met het bemesten van rozen, coniferen, het gazon en andere planten. Rododendron en heideplanten vragen om verzorging om weerstand te kweken voor de naderende herfst. De hoveniers controleren uw beplanting op ongedierte en schimmels en behandelen deze als het nodig is. Ze verrichten lichte snoei werkzaamheden en onderhouden ook uw vijvers.

Ervaren hoveniers

De hoveniers en civiele technici van Liemers Hendriks Groenvoorziening hebben ruime ervaring met seizoensonderhoud van tuinen voor zorginstellingen. Zij hebben weten precies wat uw tuin nodig heeft om gezond en mooi het jaar door te komen. Onze hoveniers zorgen ervoor dat het groen rondom uw zorginstelling een genot blijft om in te verblijven.

Aandacht voor groen, gemak en veiligheid

Veiligheid en gemak staan bij het seizoensonderhoud van groenvoorzieningen centraal. Onze hoveniers en civiele technici zijn bijvoorbeeld gecertificeerd voor het afzetten van gebieden waar seizoensonderhoudswerkzaamheden in gang zijn. Daarbij houden ze tijdens onderhoudswerkzaamheden rekening met de dagelijkse activiteiten van zorginstellingen.

Tuinonderhoud op maat

Liemers Hendriks Groenvoorziening onderhoudt uw zorginstelling aan de hand van een bestekplan, beheersplan of onderhoudscontract. U bent er door een beheersplan zeker van dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een tijdschema en vaste prijs. Daarbij is het mogelijk een beheersplan afsluiten voor één of meerdere jaren.

Meer informatie over seizoensonderhoud van tuinen bij zorginstellingen

Wilt u meer weten over seizoensonderhoud van tuinen bij zorginstellingen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Onze hoveniers en civiele technici hebben ook ervaring met:

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op