Over Liemers Hendriks Groenvoorziening

Natuur, schoonheid & kwaliteit

Bij Liemers Hendriks Groenvoorziening houden we van natuur, kwaliteit & schoonheid. Daarom ontwerpen én verzorgen onze vakkundige hoveniers de aanleg van fraaie buitenruimten en tuinen voor gemeentes, zorginstellingen, onderwijs, woningbouw coöperaties en bedrijven. Ook voor tuinadvies en tuinonderhoud staan de hoveniers van Liemers Hendriks Groenvoorziening voor u klaar.

Grondige kennis en jarenlange ervaring

De vakkundige hoveniers van Liemers Hendriks Groenvoorziening beschikken over grondige kennis en jarenlange ervaring op het gebied van buitenruimten en tuinen. We dragen daarom met trots de certificaten ISO 9001, Groenkeur en VCA. Daarmee heeft u zekerheid over kwaliteit, vakmanschap en garantie en wij de zekerheid van een tevreden opdrachtgever.

De specialisten van Liemers Hendriks Groenvoorziening

Liemers Hendriks Groenvoorziening werkt uitsluitend met vakkundige en gepassioneerde medewerkers, waaronder boomspecialisten, beplantingsdeskundigen, vijverspecialisten en tuinarchitecten. Dankzij onze medewerkers hoeft u eigenlijk alleen maar te genieten van een soepele uitvoering van uw project en een natuurlijk resultaat.

Zusterbedrijf Hendriks Hoveniers

Liemers Hendriks Groenvoorziening is het zusterbedrijf van Hendriks Hoveniers dat zich richt op exclusieve tuinen voor particulieren. Beide bedrijven werken nauw samen, zijn gevestigd in Didam en worden met passie gerund door eigenaar Hans Hendriks.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over Liemers Hendriks Groenvoorziening of met ons sparren over de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor een afspraak.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op