Groenvoorziening Veluwe

Ontdek groenvoorziening van Liemers Hendriks Groenvoorziening in omgeving Veluwe

Voor hoge kwaliteit groenvoorziening diensten in omgeving Veluwe kunt u terecht bij Liemers Hendriks Groenvoorziening. Onze tophoveniers en civiele technici zijn gespecialiseerd in fraaie uitgewerkte groenvoorzieningsprojecten en infrastructuurprojecten in de natuurrijke, heuvelachtige gebieden van de Veluwe. Liemers Hendriks Groenvoorziening werkt aan groenvoorzieningen bij bedrijven, zorginstellingen, onderwijs, woningbouwcoöperaties en gemeenten.

Groenvoorziening diensten in omgeving Veluwe

Liemers Hendriks Groenvoorziening biedt diensten in omgeving Veluwe op het gebied van:

  • tuinadvies;
  • tuinontwerp;
  • tuinaanleg;
  • tuinonderhoud;
  • seizoensonderhoud;
  • en civiele techniek.

Onze hoveniers en civiele technici hebben oog voor detail, kwaliteit en service. Samen zorgen we ervoor dat uw groenvoorzieningen en infrastructuren zoals rotondes en parkeervakken een lust voor het oog zijn.

Liemers Hendriks Groenvoorziening voor uw gemak en veiligheid

Tijdens werkzaamheden aan groenvoorzieningen zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk hinder ervaart en uw dagelijkse programma gewoon kunt voortzetten. Onze hoveniers en civiele technici hebben certificeringen voor veiligheid, waaronder het veilig afzetten van werkgebieden. Kortom, Liemers Hendriks Groenvoorziening ontzorgt zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van het resultaat.

Maatwerk groenvoorzieningen en beheersplannen

Liemers Hendriks Groenvoorziening biedt maatwerk voor al uw groenvoorziening projecten. Bekijk uw toekomstige groenvoorzieningen alvast op een gedetailleerd 3D ontwerp en pas het naar uw wensen aan. Daarnaast bieden wij onderhoud van uw groenvoorzieningen aan de hand van een bestekplan, beheersplan of onderhoudscontract. U bent er door een beheersplan zeker van dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een tijdschema en vaste prijs. Het mogelijk een beheersplan afsluiten voor één of meerdere jaren.

Meer informatie over groenvoorziening in omgeving Veluwe

Liemers Hendriks Groenvoorziening is gevestigd in Didam en eenvoudig bereikbaar via de A50 richting Arnhem. Wij komen graag bij u langs voor advies op locatie. Wilt u meer weten over groenvoorziening in de omgeving Veluwe? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op