Groenvoorziening Nijmegen

Ontdek groenvoorziening van Liemers Hendriks Groenvoorziening in omgeving Nijmegen

Voor kwalitatief hoogwaardige groenvoorziening diensten in omgeving Nijmegen bent u welkom bij Liemers Hendriks Groenvoorziening. De tophoveniers en civiele technici van Liemers Hendriks zijn specialist in tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en infrastructuur projecten in de natuurrijke, stedelijke en heuvelachtige gebieden van Nijmegen.

Liemers Hendriks Groenvoorziening werkt aan groenvoorzieningen voor bedrijven, zorginstellingen, onderwijs, woningbouwcoöperaties en gemeenten. Onze hoveniers en civiele technici hebben oog voor detail, kwaliteit en service. Samen zorgen we ervoor dat uw groenvoorzieningen en infrastructuren een lust voor het oog zijn en blijven.

Liemers Hendriks Groenvoorziening voor uw gemak en veiligheid

Tijdens werkzaamheden aan groenvoorzieningen zorgen wij ervoor dat u ongestoord uw dagelijkse programma kunt voortzetten. Onze hoveniers en civiele technici hebben certificeringen voor het waarborgen van veiligheid op werkplaatsen, waaronder het veilig afzetten van werkgebieden. Kortom, Liemers Hendriks Groenvoorziening faciliteert zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van het resultaat.

Maatwerk groenvoorzieningen en beheersplannen

Liemers Hendriks Groenvoorziening biedt maatwerk voor al uw groenvoorziening projecten. Bekijk uw toekomstige tuinen en infrastructuren alvast op een gedetailleerd 3D ontwerp en pas het naar believen aan. Daarnaast bieden wij onderhoud van uw groenvoorzieningen aan de hand van een bestekplan, beheersplan of onderhoudscontract. Met een beheersplan heeft u zekerheid over de continuïteit van onderhoud volgens een tijdschema en vaste prijs. Het mogelijk een beheersplan afsluiten voor één of meerdere jaren.

Meer informatie over groenvoorziening in omgeving Nijmegen

Liemers Hendriks Groenvoorziening is gevestigd in het Gelderse Didam en eenvoudig bereikbaar via de A50 richting Arnhem. Wij komen graag bij u langs om mee te denken over de invulling van uw wensen met betrekking tot groenvoorziening en infrastructuren. Wilt u meer weten over groenvoorziening in de omgeving Nijmegen? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op