Snoeien voor gemeenten

Snoeien voor gezond en fraai groen in uw gemeente

Het snoeien van tuinen in uw gemeente versnelt de groei van bomen, struiken en planten. Daarnaast draagt snoeien ook bij aan het beeld dat u als gemeente wilt uitstralen. Bijvoorbeeld door hagen of bomen in een fraaie vorm te snoeien.

Liemers Hendriks heeft verstand van tuinen snoeien

Bij Liemers Hendriks Groenvoorziening hebben we verstand van snoeien. We weten precies in welke periodes de beplanting in uw gemeente toe is aan een snoeibeurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snoeien van sierlijke planten zoals Lavendel, Taxus, Laurier, Skimmia en Oleander.

Oog voor detail

De hoveniers van Liemers Hendriks hebben oog voor detail. Uw beplanting ligt er daardoor altijd op en top bij. We nemen u het snoei-onderhoud van tuinen in uw gemeente graag uit handen zodat u zich bezig kunt houden met andere taken.

Kies een beheersplan dat bij u past

Wij voeren snoei werkzaamheden uit aan de hand van een bestekplan, beheersplan of onderhoudscontract. Zo kunt een onderhoudscontact afsluiten voor één of meerdere jaren. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van tuinen in uw gemeente. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een vastgesteld tijdschema en prijs.

Naast het snoeien van beplanting bij gemeenten, ontzorgen de hoveniers van Liemers Hendriks ook zorginstellingen en bedrijven bij het snoeien van laanbomen en prairie borders.

Wilt u meer weten over snoeien van tuinen in uw gemeente?

Laat het snoeien van tuinen in uw gemeente over aan Liemers Hendriks Groenvoorziening en u hoeft alleen nog maar te genieten van het resultaat. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op