Kantoortuin

Maak van uw kantoortuin een heerlijke plek om te werken, vergaderen en ontspannen

Breng met een kantoortuin van Liemers Hendriks Groenvoorziening de weldadige effecten van de natuur in uw bedrijf. Een kantoortuin past perfect bij het nieuwe werken. Laat uw medewerkers kiezen waar zij het prettigst werken en productief kunnen zijn. Een tuin in of buiten uw kantoorpand kan door onze hoveniers en civiele technici volledig ingericht worden tot een werkplek in de natuur.

Benut de mogelijkheden van een kantoortuin

Gebruik de onbenutte ruimte van het platte dak van uw kantoorpand of parkeergarage voor een daktuin waar op mooie dagen gewerkt, vergaderd en gepauzeerd kan worden. Liemers Hendriks Groenvoorziening kleedt uw kantoortuin aan met vlonders, bloembakken, prairieborders gevuld met bloembollen, diverse vaste planten en siergrassen. Als u wilt maken wij uw kantoortuin onderhoudsarm of nemen we het onderhoud van u over. Met de juiste tuinmeubelen maakt u uw kantoortuin een heerlijke plek om in te werken, vergaderen en ontspannen, maar ook om klanten te ontvangen.

Diensten voor uw kantoortuin

Liemers Hendriks Groenvoorziening faciliteert u met tuinadvies over kantoortuinen, maar verzorgt ook het tuinontwerp, de tuinaanleg, civiele techniek en het tuinonderhoud van kantoortuinen. Onze tuinarchitecten houden rekening met de begaanbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van uw kantoortuin. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de tuin ook bij uw bedrijf, omgeving en uitstraling past. Samen maken we een tuin met beleving. Een tuin waarin alles klopt en waar medewerkers en klanten zich goed zullen voelen. Wilt u meer weten over een kantoortuin voor bedrijven? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op