Japanse Duizendknoop

Snoeien bedrijfstuinen

Snoeien voor gezond en fraai groen

Snoeien in bedrijfstuinen versnelt de groei van bomen, struiken en planten. Daarnaast draagt snoeien ook bij aan het beeld dat u als bedrijf wil uitstralen. Bijvoorbeeld door hagen of bomen in een fraaie vorm te snoeien.

Verstand van bedrijfstuinen snoeien

Bij Liemers Hendriks Groenvoorziening hebben we verstand van snoeien. We weten precies in welke periodes de beplanting in uw bedrijfstuin toe is aan een snoeibeurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snoeien van sierlijke planten zoals Lavendel, Taxus, Laurier, Skimmia en Oleander.

Oog voor detail

De hoveniers van Liemers Hendriks hebben oog voor detail. Uw beplanting ligt er daardoor altijd op en top bij. We nemen u het snoei onderhoud van uw bedrijfstuin graag uit handen zodat u zich bezig kunt houden met uw bedrijf.

Kies een beheersplan dat bij u past

Wij voeren snoei werkzaamheden uit aan de hand van een bestekplan, beheersplan of onderhoudscontract. Zo kunt een onderhoudscontact afsluiten voor één of meerdere jaren. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw bedrijfstuin. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een vastgesteld tijdschema en prijs.

Naast het snoeien van beplanting bij bedrijven, ontzorgen de hoveniers van Liemers Hendriks ook zorginstellingen en gemeentes bij het snoeien van laanbomen en prairie borders.

Wilt u meer weten over snoeien in bedrijfstuinen?

Laat het snoeien in bedrijfstuinen over aan Liemers Hendriks Groenvoorziening en u hoeft alleen nog maar te genieten van het resultaat. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Meer weten? Neem contact met ons op Neem contact op